Hyppää sisältöön

Luvat ja valvonta -palvelun REDII info

Luvat ja valvonta -palvelun REDII infotilaisuus  järjestetään 15.2.2023 klo 8.30-9.30

Luvat ja valvonta -hanke järjestää kerran kuukaudessa Luvat ja valvonta -palvelun infon. Tässä tilaisuudessa keskitytään REDII- direktiiviin. Infotilaisuudet on tarkoitettu Luvat ja valvonta -palvelusta kiinnostuneille viranomaisille. Infosta saa tietoa palvelusta, palveluun liittymisestä ja käyttöönotosta, sekä lupa- ja valvonta-asioinnin asiakaslähtöisestä kehittämisestä.


Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu infoon tästä.

Infon alustava ohjelma:

  • Luvat ja valvonta -palvelu
  • Luvat ja valvonta -palvelu osana viranomaisen palvelua
  • Luvat ja valvonta -palvelun käyttöönottovaihtoehdot
  • Tuki
  • Yhteystiedot

Infoon liittyvät kysymykset pyydetään toimittamaan etukäteen viimeistään 9.2.2023 osoitteeseen luvatjavalvonta.tem(at)gov.fi

REDII
Uusiutuvan energian tuotantolaitosten lupamenettelyjen sujuvoittamisella ja nopeuttamisella pyritään lisäämään uusiutuvan energian tuotantoa. REDII direktiivissä edellytetään yhteyspisteen perustamista, määräaikojen asettamista uusiutuvaa sähköä tuottaville laitoksille sekä menettelykäsikirjan julkaisemista. Lainsäädäntö on tullut voimaan 30.6.2021.


Sähköisellä asioinnilla on merkittävä rooli kansallisessa toimeenpanossa. Kansallisen säädöksen mukaan Suomessa kansallisen yhteyspisteen lisäksi on toteutettu myös sähköinen yhteyspiste, jona toimii Luvat ja valvonta -hankkeessa toteutettu digitaalinen palvelukerros Luvat ja valvonta -palvelu.